A mund të presim një libër nga Alaudin Hamiti?

By

Në finalen e këtij sezoni në Prive, i ftuar ishte gazetari dhe moderatori Alaudin Hamiti.

Ai u përgjigj në intervistën më të shkurtër, “60 sekonda”.

Një nga pyetjet ishte se a ka menduar ndonjëherë ai të shkruajë libër. Kjo pyetje vjen ndoshta për faktin se Hamiti ka dekada të tëra eksperiencë në moderim dhe gazetari.

Për më tepër drejton dhe moderon një nga shfaqjet më të ndjekura ‘prime-time’ siç është “Nd’rrimi i Natës”. Me qindra të ftuar, me shumë gjasë Hamiti ka shumë ngjarje për të ndarë.

Por, që përgjigjen na e dha ai – na pëlqeu ose ajo, Hamiti duket i prerë në përgjigjen e tij. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm