“A ke menduar të hysh në politikë?” – Alketa Vejsiu habit me përgjigjen

By

Prezantuesja e njohur Alketa Vejsiu, shfrytëzoi opsionin pyetje/përgjigje në Instagram, në mënyrë që të jetë sa më e afërt me ndjekësit e saj që janë të shumtë në këtë rrjet social.

Në mesin e shumë pyetjeve që iu bën rreth punës së saj, dikush tha: “Ke menduar ndonjëherë të hysh në politikë. Pse po, pse jo?”.

Përgjigja e moderatores nuk pritej.

“As më shkon në mendje! Politika dhe misioni i saj janë me vlerë, por për natyrën time do ishin kufizim i madh lirire”, tha Alketa.

Artikuj të ngjashëm