A ia ka vjedhur dikush ndonjëherë zemrën Kidës ?!

By

Paralel me punët në karrierë, të shumtë janë këngëtarët që në media zënë vend edhe për jetën private..

Ndarjet, lidhjet dhe ecuria e romancave të dashurisë janë disa prej temave me të cilat etiketohen shumë fytyra publike.

Por, në këtë aspekt nuk është përfolur asnjëherë një prej emrave më të suksesshëm të momentit, Kida.

Megjithëse e re në moshë, të shumtë janë koleget që gjejnë kohë për lidhje.

Orhidea megjithatë, ka vendosur ndryshe dhe deri më tani shkolla dhe karriera janë fushat e vetme ku përqëndron fokusin. Mbrëmë në NIN, ajo tregoi se asnjëherë në jetë nuk ka qenë në lidhje.

Duhet të kaloj edhe një kohë derisa Kida të gjej princin e saj të ëndrrave. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm