A i frikësohet Mimozës, Shkumbin Kryeziu?

By

60 sekondat pikantë këtë javë ishin rezervuar për Shkumbin Kryeziu.

Një koncert recital është në planet e tij, teksa u shpreh se këngëtarët gënjejnë për pagesat.

Teksa në pyetjet se a i frikësohet gruas së tij, Mimozës dhe a i ka realizuar të gjitha fantazitë seksuale mund ti kuptoni në këtë material./Prive.al

Artikuj të ngjashëm