A flirtojnë politikanët me Duda Baljen? (VIDEO)

By

Duda Balje iu ka përgjigjur 50 pyetjeve të Prive, javën që shkoi.

A kanë flirtuar politikanët me të dhe çka konsideron tërheqëse tek vetja?

Këto janë vetëm disa nga pyetjet në të cilat u përgjigj deputetja.

Për më shumë, ju tregon videoja e mëposhtme./Prive.al

Artikuj të ngjashëm