A është nimfoman Robert Berisha ?!

By

Përpos që në intervistën me Shukin, Robert Berisha foli për tema aktuale si relacioni me Norën apo vajza jashtëmartesore, ai në mënyrë të drejtpërdrejtë zbuloi edhe një anë tjetër të tij për të cilën nuk është deklaruar asnjëherë tjetër.

Pasi nënvizoi faktin se Nora i ka të gjitha premisat dhe nuk i ka shkuar mendja asnjëherë që të lakmojë në ndonjë tipar të femrave tjera ai u pyet se a është nimfoman, term ky që i referohet personave me dëshirë të shfrenuar për aktivitete seksuale.

‘Mundet me ndodh që edhe jom veq me më shku mendja, ama me bo diçka jo’ – u shpreh ai.

Kur foli për tradhëtinë ai tha se edhe shkuarja për një natë me një femër dhe lidhja më e gjatë me një femër tjetër janë tradhëti si gjë që nuk pranohet. Roberti tha se nuk do e merrte tragjike nëse Nora do të përflitej për një gjë të tillë meqenëse e di realitetin dhe ka besim në të.

Eksperiencën e parë seksuale, Roberti e zbuloi se e ka pasur në moshën 13 vjeçare në Ulqin dhe kjo gjë nuk ka qenë diçka shumë e këndëshme për faktin se e kishte pritur plot pesë vite, që 7 vjeç e gjysmë. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm