A është Janari muaji më ‘i keq’ i vitit?

By

Është një nga muajit më të shëmtuar të vitit dhe këtë nuk e thonë vetëm njerëzit e thjeshtë, por edhe studiuesit.

Ja pesë arsye që e bëjnë janarin një ndër muajt “më të keq” të vitit.

  1. Është muaji i parë i vitit
  2. Janë të gjithë në dietë
  3. Rikthimi në punë
  4. Jeni më të varfër se kurrë pas shpenzimit të festave

Artikuj të ngjashëm