A është Ghetogeasy marinar i Marinës?!

By

Reperi Getoar Selimi qënjë kohë ka krijuar një miqësi të ngrohtë me familjen Vjollca. Per këtë afërsi shkaktare eshte njëra nga motrat prezantuese  me e cila edhe u stërdiskutua një lidhje e mundshme në mes tij dhe Marinës.

Sipas disa burimeve thuhet se Geti dhe Luana do të na e sjellin një bashkëpunim, madje madje edhe një pjesë e tekstit të tij thuhet se i dedikohet tashmë të dashurës së fundi: “jam marinar i krejt Marinës’’ … gjithsesi koha do na e dëshmoj a do jetë Getto Geasy me të vërtetë marinari!/Prive.al

Artikuj të ngjashëm