A është dashuria arsyeja për ardhjet e shpeshta të Anxhelinës në Kosovë dhe Shqipëri?

By

Anxhelina është rikthyer në muzikë, dhe së fundmi pas disa vitesh në Amerikë, ajo po vjen më shpesh në shtëpi.

A është dashuria një nga arsyet e ardhjeve të saj të shpeshta?

Zbulojeni në rrëfimin e saj në intervistën e mëposhtme. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm