A e xhelozon bashkëshorti Mirjeta Shalën për profesionin?! (VIDEO)

By

Rreth tre vite e gjysmë më parë, Mirjeta Shala u zgjodh si më e bukura e Kosovës.

E nga ajo kohë, shumë gjëra kanë ndryshuar për vajzën nga Kosova.

Ajo është zhvendosur në Amerikë ku së fundmi e kanë përcjellur shumë zhvillime.

Mirjeta ka gjetur dashurinë e jetës e rreth një javë më parë u bë edhe nënë.

Por a e xhelozon Hekurori në profesionin e saj dhe a do e ndalojë punën si modele bukuroshja?!

Përgjigjet i kuptoni në videon e mëposhtme që njëherësh përbën intervistën e parë pas shumë kohësh të Mirjetës.

Artikuj të ngjashëm