A e keni parë ndonjëherë këtë performancë të Dafina Zeqirit? (VIDEO)

By

Transformimi i këngëtareve si në dukje si në zhandre muzikore është mjaft evident.

Që nga fillimi i karrierës dhe përgjatë gjithë rrugëtimit të tyre si yje të muzikës, shumë
këngëtarë duke ngjitur majat e suksesit pësuan edhe ndryshimet e tyre si në muzikën që e kultivojnë ashtu edhe në stilet e paraqitjes.

Dafina Zeqiri është një nga ato këngëtare që nuk u ndal se eksperimentuari.
Fillimi i karrierës së saj ishte mjaft i suksesshëm deri sa me bukurinë dhe talentin e saj bëri për vete shumë fansa.

Nuk mjaftoi me kaq, ajo nga një vajzë e re, e ëmbël kur dikur i këndonte me mjaft emocion këngëve të gurbetit dhe shumë të tjerave, tani na shfaqet si një Dafinë krejtësisht ndryshe duke ndjekur linjën e epitetit “Rude Girl” siq mbanë titullin edhe një nga këngët e saj.

Shijojeni edhe një herë Dafinën e asaj bote me këngën e gurbetit./PRIVE.AL/
https://www.youtube.com/watch?v=ngIIIzQkYAs

Artikuj të ngjashëm