A e keni ditur që këta të famshëm kanë binjakë?

By

Bota e showbizit është e mbushur me binjakë të famshëm, qofshin Dylan dhe Cole Sprouse ose Mary-Kate dhe Ashley Olsen.

Binjakët duket se e kanë atë kualitet të yllit. Në fakt, ka shumë të famshëm që me gjasë as nuk do ta mendonit se e kanë edhe një vëlla ose motër binjake.

Ja disa prej tyre:

Scarlett and Hunter Johansson


Vin Diesel and Paul Vincent


Gisele and Patricia Bündchen


Michael and Ashton Kutcher


Willow and Autumn Shields


Giovanni and Marissa Ribisi


Tasha and Sidra Smith


Jose and Ozzie Canseco


Linda Hamilton and Leslie Hamilton Gearren


Parker and Christopher Posey


Shawn and Aaron Ashmore


Rami and Sami Malek

Artikuj të ngjashëm