A e ka takur Dua, Rita Orën?!

By

Të dyja janë nga Kosova e që jetojnë në Londër. Përpos kësaj e përbashkët e tyre është dhe shkolla që kanë mbaruar.

Dua dhe Rita ishin të dyja pjesë e Sylvia Young Theatre School në Angli.

Pavarësisht kësaj të dy yjet shqiptare akoma nuk janë takuar me njëra-tjetrën. Kështu është shprehur Dua në një intervistë për median gjermane “20 minuten”.

Po ashtu ka përmendur Kosovën dhe ka promovuar singlen e ri ‘Last Dance’ që u publikua sot online pas një javë transmetimi ekskluziv në BBC.

Artikuj të ngjashëm