A e ka përdorur Gjiko famën për avantazhe seksuale ?!

By

Gjiko ishte protagonisti i radhës në rubrikën Kutia të emisionit NIN.

Ai u pyet nga Liberta Spahiu se çfarë do ndryshonte tek vetja, kush do donte të ishte, dhe se a e ka përdorur ndonjëherë famën për avantazhe seksuale.

Përgjigjjet e tij në këto pyetje dhe të tjera mund t’i ndiqni në videon e mëposhtme.

Artikuj të ngjashëm