A e dini se sa diamante mund të vendosen në një unazë?

By

E dijmë se unazat zakonisht janë të mbuluara nga gurët e çmuar mirëpo se sa është numri më i madh i diamanteve të vendosur në një unazë e shihni më poshtë.

Sipas librit të ri të  numri më i madh rekordeve botërore Guinness, është 12,638.

Harshit Bansal, themeluesi i “Renani Jewels” në Meerut, Indi, vendosi rekordin me dizajnin e tij mbresëlënës në 21 Dhjetor, 2020.

Unaza, e quajtur Marigold, ose “Unaza e prosperitetit”, ka një brez rrethor me një dizajn të lules e zbukuruar dhe e kompletuar me mijëra diamante.

Artikuj të ngjashëm