A doni me u dobësu? Prishtina Body Time zbritje për “Black Friday”

By

Të jesh në formë të mirë dhe të dukesh bukur e fit, është shndërruar në domosdoshmëri edhe për shkak të shëndetit.

Kushdo që përballet me problemet që sjellin kilogramët e tepërt e do t’i largojë ata sa më shpejtë, e ka një adresë.

Prishtina Body Time ofron atë që ju duhet. Përmes pajisjeve që posedon kjo palestër ju mund të bëni stimulimin e muskujve të shtrirë të trupit dhe zëvendëson fitnesin e rregullt e ideja është që të jesh fit edhe për një kohë të shkurtër.

Madje, për “Black Friday”, Prishtina Body Time ju ofron zbritje. 13-të seanca për vetëm 170 euro dhe ju mund t’i vëreni rezultatet menjëherë.

Veçantia e kësaj është se ke trajner personal dhe në momentin që ju ushtroni jeni vetëm ju brenda sallës dhe privatësia është e garantuar.

NXITONI…

Për më shumë njihuni me këtë vend përmes llogarisë së tyre në Instagram:

 

Artikuj të ngjashëm