A do t’i gjej të ndarë fizikisht fundviti Norën dhe Robertin?!

By

Robert Berisha debutoi vetëm pak muaj më parë si këngëtar dhe aktualisht ka një repertor modest të këngëve të tij, mirëpo koncertet e mbrëmjet muzikore kudo ku ka shqiptarë nuk i kanë munguar gjatë kësaj periudhe.

Por, në shumicën e rasteve, përjashto një koncert në Tiranë, ai mbrëmjet i ka pasur të caktuara pa Norën.

Megjithatë kjo nuk do të ndodh në muajin Dhjetor ku dyshja do marrin rrugë përtej Atlantikut siç edhe e do tradita e artistëve shqiptarë që në fund të vitit zhvendosen në Amerikë me koncerte.

Bashkë me Ledrin, Capital T dhe 2po2, çifti me datë 23 Dhjetor do të performojnë për shqiptarët e Chicagos në një mega-party që ka ngjallur interesim qysh në paralajmërimet fillestare.

Duket se tani e tutje, Norën dhe Robertin fizikisht nuk do t’i ndajë as puna. /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm