A  DO TË RIBASHKOHEN RITMI I RRUGËS?! (VIDEO)

By

Nëse do ishin aktiv sot do të numëronin 2 dekada në skenën tonë muzikore por ka 10 vite që janë larguar nga skena e muzikës.

Edhe pse janë bërë vite që ky pasion ka marrë kahje tjetër Arbëri dhe Memli për Prive kanë treguar që shpeshherë i merr malli për publikun dhe raportin me ta.

Pavarësisht kësaj, dyshja nuk mendojnë të kthehen në muzikë sërish./Prive.al

Artikuj të ngjashëm