A do të legalizoj shtëpitë publike, kandidati për president, z.Hebibi?! (Video)

By

Është një ndër emrat më të komentuar aktualisht në shtypin rozë. Kandidati që po pretendon ta marrë karrigen e të parit të shtetit, z. Ismet Hebibi ka një plan të qartë.

Fryma e tij është ajo amerikane meqenëse adhuron këtë kontinent dhe punën që kanë bërë presidentët e këtij shteti.

I pyetur nëse do të legalizonte shtëpitë publike përgjigja ishte thjesht nëse është legale në Amerikë do jetë edhe në Kosovë.

Nuk la pa komentuar as stilin e flokëve për të cilin u shpreh se daton shumë herët që nga gjimnazi ushtarak dhe influenca e asaj kohe nga Beatles.

Material nga gazetari VLORIJAN HALILI

Artikuj të ngjashëm