A do të dilte nudo në koncert vetëm për hir të dashurisë Lule Mustafa?!

By

Pjesë e intervistës më të shkurtër të Prive-s ishte e vogla e motrave Mustafa, Lule Mustafa.

Ajo tregoi se ofendohet mjaft lehtë dhe se i pëlqen shumë masazhi i këmbëve.

Këngëtarja u pyet edhe për atë se sa para i kishte në konto dhe se a do të dilte nudo në koncer vetëm për hirë të dashurisë ?

E se si u përgjigjë këngëtarja në këto e shumë pyetje të tjera mund ta kuptoni në videon e intervistës.

 

Artikuj të ngjashëm