A do e ndërronte profesionin po ti kishte dy jetë, Aurela?!

By

Këngëtarja Aurela Gaçe, 2015-tën mund ta quaj lirshëm si një ndër vitet më të suksesshme në planin profesional.

Përpos që solli në jetë këngën e Dr. Florit ajo u pëlqye nga publiku dhe kolegët në Kënga Magjike të cilët i dhanë vendin e parë për të tretën herë në këtë festival.

Gaçe është shumë aktive në rrjete sociale e cila poston çdo ditë ngjarjet nga karriera dhe jeta e saj.

Sot ajo ka vënë një paralele me pyetjen se çfarë do të bënte nëse do ti kishte dy jetë, por Aurela ka thënë se do të bënte të njëjtën gjë.

Dashuria që i jep publiku për të është fryma që merr dhe në një jetë tjetër do të këndonte sërish.

Artikuj të ngjashëm