A do e lë Labi muzikën tashmë si kandidat për kryetar të Ferizajit?!

By

Muaji shkurt përpos shumë festave për këngëtarin e njohur Labinot Tahiri ishte edhe më special për një arsye mjaft të madhe.

Ai ditë më parë u zgjodh kryetar i degës së Ferizajit në rradhët e partisë AKR duke synuar tashmë që në zgjedhjet e ardhshme të kandidojë për postin e kreytarit të atij qyteti.

Prive këtë javë intervistoi artistin i cili tregoi edhe më detajisht për arsyet që e shtyen të bëjë një lëvizje të tillë si dhe premtimet që ai ka për bashkëqytetarët e tij.

Mes tjerash ai foli edhe për profesionin e jetës së tij, muzikën.

Se çfarë vendimi ka marrë artisti lidhur me të nëse do e lërë apo jo këngën, mund ta kuptoni në storien e mëposhtme të përgatitur nga gazetarja Maki Bajrami. /Prive.al/

Artikuj të ngjashëm