A di të bëjë fli Teuta Selimi? (VIDEO)

By

50 pyetjeve të Prive, këtë të shtunë iu përgjigj Teuta Selimi.

Këngëtarja tregoi shumë gjëra të cilat nuk i keni ditur deri më sot, madje tregoi se a po e mendon një shtatzëni të tretë.

A di të bëjë fli Teuta, pse zgjodhi Zvicrën për të jetuar, cilin nga prindërit e do më shumë dhe shumë gjëra të tjera, mund t’i kuptoni duke hapur videon e mëposhtme.

 

 

Artikuj të ngjashëm