7 NOMINIME PËR ‘’AGNUS DEI’’

By

Aktori shqiptar Astrit Alihajdaraj, i njohur për filmin “Gone Back” ka marr një lajm
të mirë. Edhe pse i pëlqyer në filmin e regjisorit “Gone Back” Alihajdaraj është
nominuar për një tjetër projekt.
Karakteri i Peter në filmin e Agim Sopit i ka dhuruar 38 vjeçarit nominimin si aktori
më i mirë në festivalin e pavarur të filmit në Los Angelos.
Përpos aktorit edhe filmi Agnus Dei ka marrë disa noniminime kryesore si: Filmi
më i mirë, Aktorja më e mirë në rolin dytësor, Kasti më i mirë, Regjisori më i mirë,
Kinematografia më e mirë dhe kënga orgjinale më e mirë. /Prive.al

agnus dei

Artikuj të ngjashëm