7 aksesorët më në trend për këtë vjeshtë

By

Nëse jeni duke menduar që ta përditësoni stilin tuaj për të qëndruar sa më në hap me tendencat e fundit të këtij sezonit, atëherë jeni në vendin e duhur.

Ne kemi përpiluar një listë të aksesorëve më në trend për këtë sezonë, këta aksesorë do të qojnë veshjen tuaj një hap më tutje duke ju bërë që të dukeni elegante dhe të rafinuara pa u munduar shumë.

Metal i rëndë

Syze dielli të dukshme

Çizmet e gjata

Çdo gjë në ngjyrën rozë

Rrypat e gjërë të belit

Çantat e mëdha të dorës

Çizmet ushtarake

 

Artikuj të ngjashëm