6 mënyrat se si Rita Ora po përballon vetë izolimin

By

Janë bërë të përjavshme intervistat e VOGUE me njerëz të industrive të ndryshme për të biseduar për mënyrat se si ata po e përballojnë vetë izolimin.

Javën e kaluar ata biseduan me pop këngëtaren e famshme Rita Ora, e cila listoi 6 mënyrat se si ajo po ja del ta përballojë vetë izolimin.

“Shëndeti mendor është aq i rëndësishëm për mua, veçanërisht pasi nëna ime aktualisht po punon në vijën e parë me NHS. Më ka bërë të pauzojë dhe të kujtoj se sa jeta e brishtë mund të jetë dhe sakrificat që njerëzit po bëjnë çdo ditë.” – thotë këngëtarja për VOGUE.

Ajo më pas liston 6 mënyrat:

Unë kam kaluar kohë në studion time

6 Ways Rita Ora Is Staying Sane at Home

Studio është streha ime e sigurt. Jam shumë me fat që kam hapësirë për të krijuar dhe bërë muzikë në izolim. Unë kam qenë në gjendje të eksperimentoj muzikalisht dhe të bëj gjëra që nuk do të kisha kohë të bëja – të luaja me instrumente, zëra, prodhim dhe po mësoj t’i bie kitarës, megjithëse ende nuk mund të luaj vërtet. Kohët e fundit shtova balona në studio, sepse ato thjesht më bëjnë kaq të lumtur … balonat janë gjallëri.

Po eksploroj mikologjinë

6 Ways Rita Ora Is Staying Sane at Home

Unë kam qenë në gjendje të eksperimentoj me koktele të ndryshme duke përdorur vetë Próspero Tequila, për të cilën jam entuziazmuar shumë. Unë e quaj “Margaritat e Ritës”. Nuk jam e sigurt se çfarë po bëj, por më pëlqen të kërkoj receta dhe t’i provoj ato. Unë kam qenë gjithmonë e ndërgjegjshme për atë që ha, por mund të jetë e vështirë kur jam në udhëtime. Vetë izolimi më ka dhënë mundësinë të futem në kuzhinë dhe të bëj disa receta të shijshme dhe të shëndetshme.

Kam lexuar shumë

6 Ways Rita Ora Is Staying Sane at Home

Tani për tani, librat që unë jam duke lexuar janë Persona nga Ingmar Bergman, CivilWarLand in Bad Decline nga George Saunders dhe Shoe Dog nga Phil Knight.

Po eksperimentoj me grim

6 Ways Rita Ora Is Staying Sane at Home

Me gjithë këtë kohë të lirë, më ka pëlqyer vërtet të eksperimentoj me fytyrën time dhe me ngjyra dhe hije të ndryshme.

Po kaloj kohë në fshat

6 Ways Rita Ora Is Staying Sane at Home

Jam shumë me fat të jem e rrethuar nga fshati anglez. Zakonisht nuk kam shansin të kaloj shumë gjatë në një vend në të njëjtën kohë, kështu që jam vërtet duke e shijuar shumë. Kam qenë në disa shëtitje epike, duke marrë frymë në ajër të pastër dhe thjesht duke qenë plotësisht një me natyrën dhe kafshët.

Po fle shumë gjumë

6 Ways Rita Ora Is Staying Sane at Home

E fundit, por jo më pak e rëndësishmja, të bëj gjumë çlodhës ka qenë aq e rëndësishme për mua dhe shëndetin tim mendor. Le të jemi të sinqertë, koha është joekzistente këto ditë.

Kur zgjohem në mëngjes, më pëlqen të meditoj. Unë gjej një vend me të vërtetë të qetë në shtëpi me një jastëk dhe qetësoj mendjen. Për mua, meditimi me të vërtetë ndihmon në filtrimin e zhurmës në kokën time dhe më pas më jep një mendje të qetë përpara se të fillojë dita!

Artikuj të ngjashëm