5 vjet Zone Club

By

Një ndër klubet më të mira në Kosovë por jo vetëm Zone Club me datë 5 qershor ka hapur dyet për të pestin vit.

Mbrëmë ishte një event i mbyllur teksa sonte mund të festojnë të gjithë në këtë klub.

Edhe këtë vit, Zone Club do  të mirëpres Dj dhe artistë të njohur vendor dhe ndërkombëtar. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm