5 milion për ‘Me mu’

By

Kënga e Gold AG dhe motrave Koçi është kthyer menjëherë në hit dhe refren të sezonit.  Për vetëm një muaj nga data e lançimit kënga ‘Me Mu’ ka regjistruar shifrën e 5 milionë shikimeve në YouTube.

Ky projekt që në orët e para të publikimit mbushi shtypin rozë për huazim por që kjo nuk e pengoi të kthehet në histori suksesi.

Përpos kësaj edhe kënga paraprake vazhdon suksesin. ‘Mas miri’ deri më tani ka shënuar mbi 11 milion shikime.

Artikuj të ngjashëm