Kështu reagon Adelina Tahiri kur i numërohen vlerat e rrobave në trup (VIDEO)

By

E shumë komentuar për jetën private dhe luksin që e rrethon, këngëtarja Adelina Tahiri ishte e fundit në Prive-në më të fundit për të sqaruar këtë pjesë.

Ajo dha komentin e saj mbi jetën që bën, financimin por edhe thashethemet që qarkullojnë si për çdo fytyrë tjetër publike.

Ndonëse vetë preferonte të shfaqej më modeste, gazetari i Prive, Vlorijan Halili i komentoi përpëra Adelinës vlerën e gjithë veshjeve dhe aksesorëve në trup. nga të brendshmet e deri tek ora.

Por si reagoi Adelina për këtë gjë?! Detajet ua sjell videoja e mëposhtme nga minuti 6:56.

Artikuj të ngjashëm