4 këngë nga Valeri!

By

Është një ndër meshkujt më të përmendur të shtypit. Statuset me dedikim për personazhe publike e sete të nxehta fotografike janë bërë sinonim i emrit Valer Kolnikaj.

Por shumë shpejt, doktorin dhe modelin nuk do e shohim vetëm në këto dy fusha.

Atë që e kishte thënë në Privé muaj më parë po e realizon. Brenda pak javësh do të dëgjojmë këngën e tij të parë.

Ky projekt është finalizuar por paralelisht me të është duke punuar edhe në tre këngë të tjera.

Ajo që mund të pritet me siguri nga Kolnikaj janë klipet shumë të nxehta. /Prive

Artikuj të ngjashëm