Projekt i ri nga Capital T

By

Gjithmonë i veçantë në industrinë ku ai shërben, Capital T po del të bëjë diferencën me kolegët sa i përket projekteve muzikore.

Sidomos të gjitha këngët e fundit kanë dëshmuar kreativitetin e tij në artin e muzikës.

Reperi Capital T momentalisht ndodhet në fazën e xhirimeve për videoklipin e këngës së re. Ndryshe nga produkti i fundit të cilin e solli në bashkëpunim me Markon dhe Dj Nika, kësaj radhe Trimi vjen me një single.

Sipas informacioneve që ka Prive edhe ky videoklip do të ketë koncept krejtësisht ndryshe nga projektet e kaluara.

Artikuj të ngjashëm