Pse u përlot Lori para kamerës?!

By

Këngëtarja Lori pandashme e skenës tashme e shumë vite, e angazhuar në mbrëmje të shumëta duke bërë që të jetë e preferuar dhe e dashur nga publiku.

E mbrëmjet e shumëta e angazhimet nuk janë të lehta e bartin në vete një punë të lodhshme.

Por cila ishte arsyeja që e bëri që Lori të përlotet !? Për çfarë flet ajo me shumë mall!? Arsyen e përlotjes e shumë çka tjetër mund ti kuptoni në insertin e përgatitur nga emisoni ‘Prive’

Artikuj të ngjashëm