Nik Xhelilaj protagonist kryesor në filmin ‘Winneetou’ (VIDEO)

By

Aktori i njohur shqiptar Nik Xhelilaj ka arritur suksese të shumta në fushën e aktrimit, ku tashmë njihet dhe si aktor ndërkombëtar.

Karriera e tij po ecën në hapa të sigurtë dhe po angazhohet në role edhe si protagonist kryesor në filma të ndryshëm.

‘Winneetou’ është filmi i më i ri ku aktori Xhelilaj është i angazhuar në rolin kryesor si Winnetou, ku pjesë e kastit të aktorëve në rolet kryesore janë dhe Wotan Wilke Mohring dhe Milan Peschel.

Winnetou është një Tv film me tre-pjesë i bazuar në romanet aventurë të Karl May.

Premiera e tij do ta jetë në Berlin në javën e Krishlindjeve. /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm