Këtë foto të Renée nuk e keni parë asnjëherë! (FOTO)

By

Ende pa ardhur në jetë diskutimet për femiun e Nora Istrefit dhe Robert Berishës veçse kishin filluar.

Me lindje fama e publiciteti që po e ndiqte i’u ngjizën asaj dhe familjes së saj duke u shndërruar në familjen më të komentuar të tyre.

Disa muaj pas lindjes Renée u bë edhe fytyrë e një reklame për pelena së bashku me nënën e saj.

E tashmë që po kalojnë ditët atë e gjejmë pjesë të fotografive të ndryshme të prindërve të saj e njejt ka ndodhur edhe sot në një fotografi të re.

E buzëqeshur dhe e veshur me shije vajza simpatike dita e ditës po bëhet edhe më e bukur. /Prive.al/

 

Artikuj të ngjashëm