VIDEO: Kunatat e estradës shkojnë bashkë në darkën e Valdrin Sahitit

By

Shumica e mysafireve tashmë vetëm kishin arritur në darkën e organizuar nga Valdrin Sahiti por, ishin dy mysafire të rëndësishme që mungonin.

Bëhet fjalë për Nora Istrefin dhe Tunën, që kanë ardhur pak më vonë në eventin privat, bashkë!

Kjo është paraqitja e parë publike e përbashkët pas shumë kohësh e dy këngëtareve, tashmë kunata, Nora Istrefi dhe Tuna Sejdi.

Prive.al ju sjell videon

Artikuj të ngjashëm