Mirsa Kërçeli braktisë Kosovën?!

By

Vite më parë ishte një ndër këngëtaret më të dashura të skenës muzikore. Mirëpo u bë kohë që zëri i saj nuk u dëgjua e shumë pak u përfol në medie për Mirsa Kërçelin.

Pas martesës e sidomos statusit të të qenurit nënë, këngëtarja jo vetëm që u largua nga skena por ndërroi edhe vendbanim.

Mirsa së bashku me fëmijën e saj e bashkëshortin është zhvendosur jo në një tjetër shtet por kontinent.

Prive ka arritur të mësojë nga burime pranë këngëtares se tashmë Kërçeli ka nisur një kaptinë të re dhe jetën është duke e ndërtuar në Kanada.

jb l,mn

vvvvvvvvvvvvvvvvvvvv

Artikuj të ngjashëm