2Ton sërish pre e mesazheve të nxehta?!

By

Reperi shumë i suksesshëm 2Ton jo rrallë pak edhe falë pakujdesisë ka zënë vend në media me foto e mesazhe intime.

Por, seria e fundit ka befasuar me të madhe për faktin se ka qenë vetë femra në fjalë ajo që ka publikuar në profilin e saj bisedat e plota ku përmendet edhe seksi oral.

Autenticiteti i videos nuk është arritur të konfirmohet por modifikimet në variantin e ruajtjes së pamjes së ekranit përmes videove janë shumë të vështira për t’u bërë.

Prive.al ju sjell videon të pacensuar meqenëse ajo është postuar me vetëdije nga protagonistja në fjalë tash e tre ditë dhe gjendet lehtësisht në internet shkaku i postimit publik.

Artikuj të ngjashëm