2po2 siç se keni parë kurrë me bashkëshorten (FOTO)

By

Reperi i 2Po2, baba i tre fëmijëve gjithmonë ka treguar se familja është gjëja më e shtrenjtë për të.

Ai ka më shumë se 20 vite me bashkëshorten e tij dhe duket se përkundër viteve, dyshja vazhdojnë ta duajnë po njësoj njëri-tjetrin.

Këtë gjë reperi e ka treguar edhe përmes një fotografie shumë të veçantë me bashkëshorten, teksa shfaqen në një park lojrash.

“Përgjithmonë”, shkruan 2Po2 bashkangjitur fotos ku çifti duket mjaft i lumtur.

Artikuj të ngjashëm