Arta Hajra, ylli i ri i muzikës shqiptare

By

Ajo erdhi enkas në Prishtinë nga Suedia, për të qenë sa më pranë atyre që tanimë sa kanë filluar ta adhurojnë zërin e saj.

E gjitha nisi nga një video në formë të Cover të këngës “NA” nga Dafinës dhe Kaos, të publikuar në kanalin e saj në YouTube, i cili u bë lajm për herë të parë në portalin Prive.al.

Në një intervistë, të parën televizive të dhënë ndonjëherë, Arta flet për pasionin e saj, familjen dhe planet në të ardhmen.

Detajet ju sjell materiali i mëposhtëm.

Artikuj të ngjashëm