Korab Shaqiri i këndon “Kohës së rinisë” (VIDEO)

By

Duke ndjekur hapat e të atit, përmes këngës po sjellë emocione duke trajtuar kështu temen e dashurisë dhe jo vetëm.

Projekti i radhës i këngëtarit i dedikohet kryekëput moshës më të mirë të jetes, asaj të rinisë.

Kështu është edhe titulli i këngës “Koha e rinisë” të cilin e solli sonte dhuratë për të gjithë nxënësit dhe studentët në prag të përfundimit të aventurave të tyre./PRIVE.AL/

Artikuj të ngjashëm