Mamatë ‘single’ të estradës

By

Familja deri vonë ka qenë një lloj i tabusë në shoqërinë tonë kur binte fjala për divorc e ndarje.

Bashkësitë familjare me vetëm një prindër janë përceptuar si të ‘gjymtuara’ e si të tilla janë munduar të mbahen në heshtje e pa shumë koment në sytë e të tjerëve.

Megjithatë, me kalimin e kohës edhe shoqëria jonë ka evoluar duke e njohur këtë fenomen i cili më nuk shihet si diçka tragjike.

Barrën e dyfishtë për të rritur vetëm fëmijët e kanë bartur deri sot edhe shumë prej fytyrave publike që si ‘super nëna’ kanë arritur të bëjnë më të mirën. Por cilat janë disa prej tyre ?! Prive.al ju sjell një përmbledhje të këngëtareve që rrisin single fëmijët e tyre.

sdasd
Çiljeta që prej kur solli në jetë djalin e saj Fernandon, asnjëherë nuk e ka ekspozuar babain e tij. Ajo pa dyshim duket se ia del që ta rrisë vetë në mënyrën më të mirë të mundshme bukuroshin e vogël.
Këngëtarja Dafina Dauti hyn poashtu në grupin e nënave beqare. Ajo ka një vajzë të quajtur Elizabeta nga një lidhje e dështuar për të cilën Dafina nuk ka preferuar të flasë shumë në media.
Këngëtarja Dafina Dauti hyn poashtu në grupin e nënave beqare. Ajo ka një vajzë të quajtur Elizabeta nga një lidhje e mëhershme për të cilën Dafina nuk ka preferuar të flasë shumë në media.

 

Me dy baballarë të ndryshëm, Fjolla Morina ka dy vajza, Ledionën dhe Alayah që janë gjëja më me vlerë në jetën e saj.
Me dy baballarë të ndryshëm, Fjolla Morina ka dy vajza, Ledionën dhe Alayah që janë gjëja më me vlerë në jetën e saj.

 

Inis Gjoni rrit e vetme vajzën Coco Antonel. Ajo është shumë e përkushtuar si nënë saqë pothuajse duke u veshur njejtë me të bijën e duke kaluar shumë kohë së bashku.
Inis Gjoni rrit e vetme vajzën Coco Antonel. Ajo është shumë e përkushtuar si nënë saqë pothuajse duke u veshur njejtë me të bijën e duke kaluar shumë kohë së bashku.

Artikuj të ngjashëm