Nuk ndalet Labi, planifikon të punësojë 7000 persona

By

Këngëtari Labinot Tahiri me postimin e tij të para pak çasteve më parë ka befasuar.

Ai ka zbuluar idenë në të cilën po punon për punësimin e 7000 personave brenda dhe jashtë vendit në bashkëpunim me një agjensi.

E tëra kjo vetëm për një mirëqenie të popullit dhe për të evituar migrimin ilegal.

Ky është postimi i tij:

LAJMRIM!
E NDERUAR RINI DHE QYTETARË TÊ QYTETIT TIM DHE TË QYTETEVE NË KOSOVË!

Shqipëria e Kosova nuk kane nevoje për emigrim të paligjshëm. Mbi 7000 vende te lira punësimi brenda dhe jashte vendit nga Europe Agency. Gjithçka nis nga Ferizaj….së shpejti!

Gjithnje ëndrra jonë është të punësohemi dhe të punojmë dinjitetshem që të bëjmë një jetë më normale! Duke i sjellur paratë në vendlindjen tonë ne ndertojmë ardhmerine tonë!  Nesër do ua publikoj të gjithë planprogramin dhe mundesin që u’a jep Europe Agenci! Mund ta vizitoni këtë faqe ‘EUROPE AGENCY Punësimi do të mundesohet si për shembull, Dubai, Gjermani, Turki e vende të tjera nëpër Europë!

Shpejt do të ndodhin mrekullitë që të bindemi se në këtë vend ka edhe miresi.!

Unë dhe ne këtu në qytet, duhet ta organizojmë pritjen e disa qytetarëve, por fillimisht duhet ta di numrin e juaj se sa mund të lajmrohen që të marrin pjesë nê atë event ku kompania u’a prezenton programin për punesim!

Nëse bëhet nr më i vogël se 400 persona, duhet të mbajmë eventin në Qendren e Kultures, po në qoftëse është nr më i madh, atëherë në njê sallê që ka kapacitet mbi 1000 persona nëse duan të marrin pjesë! Nuk jam ndonje expert, por po mundohem të ju bëj zgjidhje qytetarëve për punësim. Gjithqka êshtë vetëm sherbim i imi pêr ju. Zoti na ndihmoftë!

Me respekt, Labinot Tahiri!
Managjeri Kryesor i kësaj kompanie pêr Ballkan, Z Ermali Jauri Shqiperi
Poashtu dhe Managjeri pêr Kosovë Z, Shpyrton Mehmeti!

Artikuj të ngjashëm