10 vdekjet e të famshmëve që shokuan botën

By

Vdekja është e pashmangshme, sepse e kemi shumë të sigurt; por kur të vijë dhe si do të vijë është mister që kurrë nuk do të jemi në gjendje ta zbulojmë.

Shumë njerëz kanë humbur miqtë dhe anëtarët e familjes dhe goditja e vdekjes është një dhimbje për të cilën të dashurit e kanë shumë të vështirë ta kapërcejnë.

Një realitet shumë i trishtuar është edhe fakti që shpesh, më të dashurit tanë vdesin shumë të rinj.

Kjo është gjithashtu e vërtetë për të famshmit që ne duam, disa prej tyre vdesin shumë shpejt para se të jemi në gjendje të arrijmë në një kuptim të plotë të personit të tyre.

Të tjerët vdesin në një moshë të pjekur, por prapëseprapë është akoma dhimbje, për shkak të jetës që ata kanë prekur, miliona shpirtrave që kanë arritur me veprat e tyre.

Kjo do të thoshte, bota ka qenë dëshmitare e ndërrimit të disa prej yjeve më të mëdhenj që kanë ecur ndonjëherë këtë rrugë, vdekjet e tyre patën një efekt shumë shkatërrues për njerëzit, shumë prej tyre ende nuk mund të besojmë se janë zhdukur, kështu që po i kujtojmë edhe një herë.

Ka disa prej tyre, vdekja e të cilëve mbetet një mister për botën, dhe disa njerëz ende besojnë se ata janë fshehur, duke shpresuar se shumë shpejt ata do të kthehen dhe do të marrin përsëri fazën ku hapësira e tyre ende nuk është zënë.

Më poshtë janë dhjetë yje që kanë vdekur, vdekje të cilat ishin të papritura./PRIVE.AL

2PAC

Tupac Death

The Notorious B.I.G.

The Notorious B.I.G Death

Aaliyah

Aaliyah Death

Princess Diana

Princess Diana Death

Paul Walker

Paul Walker Death

Robin Williams

Robin Williams Death

Michael Jackson

Michael Jackson Death

Amy Winehouse

Amy Winehouse Death

Prince

Prince Death

Whitney Houston

Whitney Houston Death

Artikuj të ngjashëm