10 tendencat e manikyrit të thonjve me të cilat do të jeni të fiksuar këtë pranverë

By

Ngadalë por sigurt, dimri i ftohtë po zëvendësohet nga ditë më me diell – dhe me të, pothuajse mund ta ndjeni atë ekzaltim të hershëm për energjinë e mbushur me dritë të pranverës.

Ndërsa tendencat e manikyrave të dimrit ishin të gjitha gjërat e thella, të errëta dhe të zjarrta, pranvera 2024 po anon drejt toneve plot ngjyra.

Tradicionalisht, nuancat e pastelit “të buta për vajza” zotërojnë muajt e pranverës – dhe ndërsa disa ngjyra të zbehta (si bluja e vogël) janë në trend, ky sezon i ardhshëm pritet të jetë më i guximshëm se kurrë.

“Pas një sezoni dimri veçanërisht të lagësht dhe me dëborë në pjesën më të madhe të vendit këtë vit, ne besojmë se njerëzit do të jenë gati të shfaqin ngjyra të forta”, thotë Jacqueline Carrington, themeluesja e markës së manikyrave People of Color.

Jan Arnold, bashkëthemeluesi i CND, pajtohet, duke vënë në dukje se kjo pranverë e ardhshme do të përkufizohet nga “ngjyrat dhe dimensionet e gjalla, duke bashkuar elementë që të kujtojnë epokën e hipive”.

Me fjalë të tjera, ju mund të hiqni manikyrin tuaj të kuqe të errët dhe të zezë me shkëlqim, pasi ngjyrat e papritura të thonjve të viteve ’70 sigurisht që do të jenë kryesore.

Shihni më poshtë ngjyrat më në trend për këtë pranverë. /Prive.al

Chartreuse is an on-trend nail polish color for spring 2024."Peach fuzz" is an on-trend nail polish color for spring 2024.Shades of vibrant pink are on-trend nail polish colors for spring 2024.Neutral "mannequin nails" are an on-trend nail polish color for spring 2024.Cobalt blue is an on-trend nail polish color for spring 2024.Purple is an on-trend nail polish color for spring 2024.Baby blue is an on-trend nail polish color for spring 2024.Clear nails are an on-trend color for spring 2024.Bright red is an on-trend nail polish color for spring 2024.Gray is an on-trend nail polish color for spring 2024.

Artikuj të ngjashëm