10 kapelet që duhet ti keni patjetër këtë sezonë

By

Edhe nëse nuk jeni fansja më e madhe e kapelave, ekzistojnë me mijëra silueta unike dhe marka elegante, për ju!

Dëshironi të forconi pamjen tuaj të vjeshtës? Provoni një kapele. Këtu kemi disa modele të kapeleve, nga stilet dramatike në ato praktike , që duhet të jenë në radarin tuaj nëse nuk janë tashmë.

Burimi: Cosmopolitan.com

Artikuj të ngjashëm