10 filmat më të mirë të 2022-tës

By

Pavarësisht, cilësia e realizimit të filmave ishte në një nivel të lartë këtë vit, veçanërisht me fytyra të reja që pretendojnë në Hollywood dhe më gjerë.

Këtu janë zgjedhjet e Mercury News të 10 filmave më të mirë të vitit 2022, të renditur nga lart poshtë:

1. “Everything Everywhere All at Once”:

2. “Women Talking”:

3. “Close”:

“Aftersun”:

  1. “Tár”:

  1. “RRR”:

  1. “Avatar: The Way of the Water”:

  1. “Top Gun: Maverick”:

  1. “Babylon”:

  1. “Barbarian”:

Artikuj të ngjashëm