Rozana shkruan tekstin e duetit të Sonit dhe Genës!

By

Prive javë më parë i’u ka njoftuar se këngëtarja Soni Malaj ka bashkuar forcat me Genën për një projekt të ri muzikor.

Mbrëmë artistët kanë qenë në studio duke realizuar këtë këngë. Rozana ka ndarë një fotografi së bashku me Sonin e Genën ku ka treguar që ka përfunduar teksti i duetit.

Ky projekt shënon bashkëpunimin e parë të Genës me artistë nga Shqipëria, ndërsa Soni përpos kësaj kënge do të sjell edhe një tjetër së bashku me Skivin./Prive.al

Artikuj të ngjashëm