Rita Orës për pak sa nuk i humbasin bizhuteri që vlejnë miliona

By

Rita Ora e mësoi në mënyrën e vështirë që t’i mos besojë askujt me gjërat e saja personale.

Bizhuteri që vlejnë gati 4 milionë dollarë, po transportoheshin me aeroplan, dhe një grua e paidentifikuar ishte udhëzuar që bizhutë e shtrenjta t’ia dërgonte këngëtares me prejardhje nga Kosova. Mirëpo ato u harruan ne aeroplan brenda valixheve.

Bizhuteritë u gjetën nga linja ajroje EasyJet dhe u mbajtën të siguruara derisa u dorëzuan në polici. “Gabimi i dikujt që kishte mendtë në ajër, për pak sa nuk i kushtoi miliona,” tha një burim nga policia duke u tallur.

Pavarësisht se aksesorët e shtrenjtë nuk arritën në kohë, Rita morri pjesë në event dhe u pa me qafore dhe vathë diamanti.

Artikuj të ngjashëm