Njëra ndër gratë më të bukura, ka qenë pre e bulizmit për shkak të pamjes

By

Priyanka Chopra, aktorja indiane që
vlerësohet edhe si njëra ndër gratë më të bukura në botë, ka qenë viktimë e
bulizmit për shkak të ngjyrës së saj të lëkurës.

Aktorja 36 vjeçare, ka folur për këtë
eksperiencë në një intervistë me agjencinë e lajmeve Associated Press.

“Trajtohesha ndryshe sepse kam
ngjyrë të kaftë të lëkurës. Jam përballur me sjellje me të vërtetë raciste kur
isha në klasën e 10-të të shkollës së mesme. Më quanin ‘Brownie’ dhe ‘Curry’,
dhe këto gjëra kanë ndikuar shumë në jetën time kur isha fëmijë sepse e
afektuan vetëbesimin tim”, ka thënë ajo.

“Nuk do ta lejoj askë më të më
bëjë të ndjehem ashtu. Mënyra se si ne njerëzit i trajtojmë ndryshe, vjen nga
bagazhi kulturor që kemi por megjithatë shoqëria mund të ndryshojë”, është
shprehur Chopra. /Prive.al

Artikuj të ngjashëm