Nis konfilkti virtual: Sellma ka disa fjalë për Arbana Xharrën!

Dita e djeshme ka qenë e madhe për Britaninë e Madhe por edhe për botën. Princi Harry dhe Meghan Markle kurorëzuan dashurinë e tyre me martesë, në sytë e qindra mijëra njerëzve. Vëmendjen mori pamja e Meghan, grimi e fustani i saj madhështor i cili u komentua më pas nga njerëzit nëpër rrjete sociale. Por, … Continue reading Nis konfilkti virtual: Sellma ka disa fjalë për Arbana Xharrën!